Tariful afișat reprezintă o oportunitate avantajoasă și este valabil exclusiv pentru comenzile efectuate online, cu livrare la domiciliu. Este important să rețineți că acest preț nu se aplică în magazinele noastre fizice. Cu toate că achizițiile făcute direct din magazinele noastre oferă anumite beneficii, ele vin și cu costuri mai ridicate.

Aceste echipamente sunt caracterizate prin complexitate, incorporând motoare termice și componente mobile, ceea ce presupune că utilizarea și menținerea lor necesită un nivel de expertiză considerabil. Este esențial să dețineți cunoștințe adecvate pentru a le opera și a le asigura o întreținere corespunzătoare în mod constant.

Pentru a vă bucura de aceste utilaje pe termen lung, este crucial să le achiziționați de la un magazin specializat care vă oferă:

- Consultanță specializată pentru a alege echipamentul potrivit nevoilor dvs.

- Montaj

- Activare

- Instruire privind utilizarea și întreținerea

- Servicii și piese de schimb

Va asteptam in magazinele noastre fizice:

- Magazin Stihl - Str. Bucium 37 (vis-a-vis de Carefour Baza 3), Iași

- Magazin Stihl -  B-dul. Nicolae Iorga nr.38 A, Iasi

- Magazin Stihl -  Strada Mihail Kogalniceanu nr 1, Miroslava, Iasi

Evaluăm faptul că procurarea dintr-un magazin fizic aduce cu sine multiple beneficii și vă încurajăm să solicitați consultanța specialiștilor. În mod evident, aveți mereu opțiunea de a beneficia de un preț mai redus în cazul achiziției online, dar această alternativă vine la pachet și cu anumite inconveniențe:

- Veți suporta costuri adiționale pentru livrarea la domiciliu.

- Nu veți avea acces la consultanță, instruire, montaj sau punere in functiune.

- Identificarea unui centru de service poate deveni problematică, iar soluționarea problemelor devine mai complexă atunci când cumpărați online dintr-o altă regiune a țării.

Există multiple opțiuni, iar decizia vă aparține. Indiferent de opțiunea pe care o veți adopta, vă exprimăm recunoștința noastră pentru faptul că ați ales să fiți clientul nostru!

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola