Expert Moldova Trading, companie cu o experienţă de 26 de ani în cadrul vânzărilor de utilaje pentru sectorul agricol şi industrial, şi-a păstrat de-a lungul anilor aceleaşi principii şi ambiţii: de a oferi o gamă diversă de produse de calitate la cel mai bun preţ
Compania noastra se bazeaza pe o serie de valori:

 • respect si pasiune pentru clientii nostri: scopul nostru este de a multumi clientii prin oferirea unor produse si servicii excelente;
 • etica si integritate profesionala: ne axam pe construirea unor relatii de lunga durata cu clientii nostri si astfel ne vom prezenta mereu cu oferte cinstite si avantajoase si transparenta totala;
 • colectiv profesionist: o companie este reprezentata de oamenii sai, de aceea angajatii nostri sunt profesionisti in domeniile lor de activitate si au tot suportul nostru pentru a-si atinge potentialul maxim.


CE OFERA VINTEX.RO?


Oferim seriozitate si incredere. Compania noastra este prezenta pe piata din 1994, prin showroom-uri, magazine online, service, depozit si printr-o marca inregistrata. Va invitam sa ne vizitati magazinele, sa vedeti produsele, sa discutati direct cu consilierii de vanzari care sunt pregatiti temeinic pentru a va raspunde la orice intrebare, comerciala sau tehnica. 20 de ani de experienta garanteaza pentru produsele si serviciile de calitate pe care le oferim.


Oferim livrare prompta. Datorita intelegerilor cu numeroase firme de logistica, oferim servicii de livrare prompte si in cele mai bune conditii. Transporturile sunt realizate zilnic iar produsele sunt manipulate de cele mai cunoscute si apreciate firme de transport.
Oferim cele mai bune preturi. Datorita relatiilor de lunga durata cu furnizorii nostri si negocierile continue de pret, putem oferi cele mai bune preturi, fara sa facem rabat la calitate. Mai mult, daca gasiti pentru un produs identic un pret mai bun in alta parte, va garantam achizitionarea acelui produs la acelasi pret.


Oferim transport gratuit. Orice comanda in valoare de minim 499 lei beneficiaza de transport gratuit, in aria de acoperire Fan Courier.
Garantie si politica de retur la orice produs vandut. Toate produsele achizitionate de pe site-ul sau magazinele noastre beneficiaza de garantie timp de 24 luni pentru persoanele fizice si 12 luni pentru persoanele juridice. Produsele sunt insotite de manual de instructiuni in limba romana, certificat de garantie si factura.


Oferim service calificat. Orice achizitie a unui produs beneficiaza de service si piese de schimb originale pentru perioada de garantie sau post garantie. Consultanta tehnica si reparatiile sunt realizate de angajati cu pregatire de specialitate.
ALEGE CALITATEA SI SIGURANTA IN FUNCTIONARE! ALEGE EMT!
S.C. EXPERT MOLDOVA TRADING S.R.L

    CUI: RO 6448209
    J22/2567/1994
    Banca: Unicredit Tiriac Bank
    Cont: RO80BACX0000004553107000
    Bulevardul NICOLAE IORGA NR. 38A, Municipiul Iasi, Judet Iasi
    Capital social 160 000 lei

EMT a initiat o reala schimbare prin asocierea in producerea si distribuirea aparatelor de muls cu unul dintre cei mai mari producatori si exportatori de echipamente de muls – firma MELASTY TURCIA, cu exporturi in peste 95 de tari. Prin aceasta colaborare, putem garanta ca toate produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, beneficiind de teste si incercari pe tot fluxul de fabricatie. De asemenea ansamblurile si produsele din cauciuc (foarte importante in functionare), respecta toate cerintele si sunt fabricate din sortimente de cauciuc testate la solicitari de presiune/intindere. Aparatele de muls sunt structurate pe 4 categorii de produse, pentru a satisface toate cerintele utilizatorilor.
GAMA EMT BLUE

GAMA EMT BLUE – gama economica, cu pompa de vacuum cuplata direct la motorul electric, formand un corp comun. Sunt disponibile:

 1.     mulgatoare vaci – un post si un bidon de aluminiu de 20, 25 sau 30 litri
 2.     mulgatoare oi si capre – un post si un bidon de aluminiu de 25 sau 30 litri.


GAMA EMT

GAMA EMT – prevazuta cu butelie de vacuum de 16 litri, separata de cadru. Butelia egalizeaza presiunea si mentine un regim constant de pulsatii ce mareste perioada de utilizare a aparatului. Cu cadru din metal galvanizat, ce impiedica coroziunea. Sunt disponibile:

 1.     mulgatoare vaci – cu 1 sau 2 posturi, 1 sau 2 bidoane, inox sau aluminiu, dimensiuni de 20, 25, 30 sau 40 de litri.
 2.     mulgatoare oi si capre – cu 2 posturi si 1 bidon, inox sau aluminiu, dimensiuni de 25, 30 sau 30 de litri.
 3.     mulgatori mixte, pentru vaci, oi si capre – cu 3 posturi si 1 bidon.


GAMA EMT MICRO

GAMA EMT MICRO – gama economica, cu pompa de vacuum cuplata direct la motorul electric, formand un corp comun. Componentele sunt dispuse vertical, pentru economie de spatiu. Sunt disponibile:

 1.     mulgatoare vaci – un post si un bidon de aluminiu sau de inox de 10 litri
 2.     mulgatoare oi si capre – un post si un bidon de aluminiu de 10 litri


GAMA MELASTY

GAMA MELASTY – gama premium, cu alimentare combinata electrica si cu motor pe benzina, destinat crescatorilor care doresc o mobilitate sporita sau care nu au acces la surse de curent. Sunt disponibile:

 1.     mulgatoare vaci, cu 1 post si 1 bidon de inox de 30 de litri
 2.     mulgatoare oi si capre, cu 2 posturi si 1 bidon inox de 30 de litri
 3.     amsamblu mobil de muls vaci, cu 2 posturi duble si 4 bidoane de inox de 30 de litri


Pentru mulgatorile EMT folosim bidoane de cea mai inalta calitate iar pentru aceasta apelam la un mare producator si distribuitor de bidoane de colectare si transport produse alimentare, BORALSAN Turcia, cu exporturi in peste 82 de tari din intreaga lume. Bidoanele sunt fabricate dupa o tehnologie originala respectand toate normele de calitate.
Bidoane aluminiu:

 1.     bidoane de colectare – de 20, 25, 30 sau 40 de litri
 2.     bidoane de transport – 5, 10 sau 50 de litri.


De asemenea, prin aplicarea unui colier de prindere si a unui capac, bidoanele de colectare se pot transforma in bidoane de transport.
Bidoane inox:

 1.     bidoane de colectare – de 20, 25, 30 sau 40 de litri
 2.     bidoane de transport – 5, 10 sau 50 de litri.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola