Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Elevator de incarcare si descarcare automat

YBA
Pret la cerere
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Elevator de incarcare si descarcare automat sste o platforma de ridicare a produselor plasate la intrarea si iesirea masinilor de aplicat cant, care se ridică automat la fel de mult ca grosimea piesei după ce operatorul livrează manual piesa de prelucrat la masina.

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Elevator de incarcare si descarcare automat

Rolele devin active în timp ce liftul este în poziția inferioară. Produsele de pe ascensoare se pot deplasa numai în această condiție. Dacă liftul hidraulic se ridică, rolele se ridică și produsele nu se mișcă în nicio direcție. Aceste ascensoare pot funcționa cu linii transportoare datorită înălțimii de lucru de 250 mm până la 990 mm.

Latime : 700 mm

Lungime : 2400 mm

Inaltime : 250 - 990 mm

Capacitate : 1000 kg

Tip control : Fotocelula automata

YBA
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola