Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Ferastrau electric portabil de taiat arbori si busteni

TPK
Pret la cerere
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Ferastrau portabil de taiat arbori si busteni este un ferestrau vertical conceput pentru a economisi timp, reduce costurile si creste eficienta in taierea si stivuirea pachetelor de lemn, bustenii, produse din lemn.

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Ferastrau electric portabil de taiat arbori si busteni

Dimensiuni de tăiere: 120 x 120 x 120 Pachet lemn

Diametrul de tăiere: Până la Ø1700 mm

Lanț profesional: 404 1,6 mm/0,63"

Putere: 7,5 kW - 380 V

Funcționează : Electric

Metoda de mutare: Manual pe roți

Greutate: 245 kg

Lubrifiere lanț: automată - Ulei Nr.30

CARE SUNT AVANTAJELE?

1.       Spre deosebire de motoarele pe benzină, este destul de economic deoarece are un motor electric, este ecologic, cu zero emisii de dioxid de carbon și este potrivit pentru utilizare în special în medii închise.

2.       Cu releele special protejate din echipamentul electric, mașina se protejează pe sine și pe operator la un nivel ridicat în cazurile de absorbție mare de curent, stres, fluctuații de fază, căderi de tensiune și vibrații mari. În conexiunile în fază inversă, care pot provoca inversarea lamei, aceasta nu funcționează și nu renunță la măsura de siguranță a muncii. CE (Conformite Europeenne) are marca de conformitate cu Directivele Noii Abordări ale Uniunii Europene, ceea ce arată că este sănătos și sigur pentru oameni, animale și mediu. Deoarece TEPKEM® funcționează cu energie electrică, se remarcă printre alte scule de tăiere motorizate în ceea ce privește economiile.

3.       Există un sistem automat de lubrifiere a lanțului (ALS), care scutește de problemele de lubrifiere manuală a lanțului la fiecare utilizare și avertizează în cazul unui nivel scăzut al uleiului.

4.       Deoarece are o structură solidă a corpului din oțel, este foarte durabil și de lungă durată.

5.       TEPKEM®, cu modelul său de 84” 1690mm și modelul 72” cu lungimea de 1400mm și capacitatea de tăiere clară, oferă un mare avantaj utilizatorului și se deosebește de omologii săi.

6.       Rotorul integrat în motor în interiorul mașinii realizează atât procesul de răcire, cât și sarcina de a ejecta așchii împrăștiați în timpul funcționării.

7.       TEPKEM®, al cărui lanț se rotește la 11.000 RPM, oferă putere, viteză și claritate excelente, iar cu această putere maximizează durabilitatea lanțului și îi prelungește durata de viață.

8.       Lanțul 404 – 0,63”/1,6 mm, care este ușor disponibil pe piață, este un produs foarte comun și industrial. Este foarte ușor de furnizat, ascuțit și dezasamblat, oferind utilizatorilor mari avantaje și economii.

9.       Rola de tensionare de la ambele capete ale barei menține bara în poziție verticală și întinsă, astfel încât se obține o tăiere clară și fără erori.

10.    Sistemul „Stoppage” de la capătul barei împiedică lanțul și bara să atingă solul și posibile deteriorari.

TPK
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola