Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

FIERASTRAU DEBITARE MULTIPLA PANOURI MDF - MC 930

MC 930
Pret la cerere
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Masina de taiere multipla panouri MDF este o mașină automată care taie panouri intregi MDF la dimensiunea dorită. Dimensiunea dorită este ajustată de  ferăstraie și distanțiere plasate pe arborele principal. Panoul MDF este introdus manual în mașină prin intermediul transportorului de intrare.

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT FIERASTRAU DEBITARE MULTIPLA PANOURI MDF - MC 930

Datorită unui total de 7 role antrenate, dintre care 3 sunt fixe,3 sunt acoperite cu cauciuc și 1 din oțel, panoul MDF avansează, este tăiat și iese din sistem. Piesele MDF tăiate ies pe transportorul de ieșire.

Datorită corpului său deschis pe o parte, oferă avantajul de a introduce întreaga placă MDF în sistem deodată și de a o tăia. Datorită rolelor de pe transportorul de intrare și de evacuare, operațiunile de alimentare și colectare sunt foarte ușoare. Datorită transportorului lateral de sprijin, pe lângă mașina pentru plăci mari MDF dintr-o singură bucată, prinderea și înaintarea plăcii MDF este atât usoara, cât și sigura în ceea ce privește siguranța muncii.

Viteza de avans este ajustată în funcție de grosimea MDF-ului, astfel încât durata de viață a ferăstrăilor să fie prelungită și calitatea de tăiere a pieselor să fie ridicată. Nu necesită ajustare pentru grosimea MDF. În funcție de grosimea MDF, tamburii mobili acoperiti cu cauciuc de pe partea superioară suprapresează automat și placa MDF avansează.

Specificatii tehnice

 Gama de tăiere Mdf 930 mm
 Grosime maximă de tăiere 50 mm
 Lungime minimă de tăiere MDF 650 mm
 Interval de ajustare a vitezei de avans  5-20m/min
  Puterea motorului de avans  0,75kw 1410 RPM (RPM)
 Puterea motorului axului principal  22kw – 380V
 Puterea motorului axului principal  30 CP
 Diametrul ferăstrăului  Max. 250 mm
 Diametrul arborelui ferăstrăului  70 mm
  Viteza ferastraului  3500 RPM (RPM)
 Numărul maxim de ferăstraie  15
 Înălțimea de lucru  900 mm
 Zgomot de funcționare  80dB
 Zgomot de tăiere  100dB
 Presiunea aerului din sistem  8 bar
 Latime / Inaltime / Lungime  1500x1400x1360mm
 Greutate  1480 kg
 Transportor de intrare-ieșire  A
 Transportor lateral  B
MC 930
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola