Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Masina de aplicat cant Tork Machine Nova MX Autoset

NovaMXAutoset
Pret la cerere
cu TVA

Masina de aplicat cant Nova MX este echipata cu unitate de pre-frezare, unitate de taiere, unitate de taiere fina, unitate de rotunjire, , unitate razuire raza, unitate de razuire lipici si unitate de lustruire.

Nova MX functioneaza cu PVC, ABS, MELAMINA FORMIKA (grosimi intre 0.4-3mm) si benzi de furnir (pana la 5mm). Rezervorul de adeziv cu capacitate de 3 litri ajunge la temperatura de lucru in 8-9 minute. Masina este realizata dupa anumite directive pentru a mentine siguranta operatorului.

Nova MX atinge o viteză de până la 20 m/min cu o calitate durabilă a produsului final.

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Masina de aplicat cant Tork Machine Nova MX Autoset

SPECIFICATII:

Viteza de lucru :  10 - 20 m/min.

Grosimea panoului :  10 / 50 mm

Grosimea benzii de cant :  0,40 – 3 mm

Latime panou min. :  120 mm

Lungime panou min. :  150 mm

Lungime panou min. (With Rounder) :  250 mm

PANOUL DE CONTROL

Mașina are un panou de control multilingv cu ecran tactil. Operatorul controlează unitățile mașinii printr-o interfață ușor de utilizat.

Panoul de comandă cu reactivitate rapidă arată eventualele erori ale mașinii pe ecran. Operatorul identifica problema în conformitate cu codul de eroare și menține mașina în funcțiune fără pierderi de timp.

Masina are 2 butoane de oprire pe aparat, unul este pentru Urgență și celălalt este pentru lanț.

BARIERA DE INTRARE

Mișcare liniară este asigurată de ghidaje liniare de înaltă precizie de 20 mm. Un gard de aproape 900 mm ajută la introducerea panourilor în mașină. Adâncimea de frezare este dată prin contorul rigid instalat pe unitate.

 

ZONA DE PRESIUNE AUTOSET

În funcție de grosimea benzii de margine, unitatea de presiune ajunge automat în poziție prin intermediul panoului de comandă cu ecran tactil datorită controlului unității AutoSet pentru poziționarea precisă. Calitatea produsului final este crescută.

Unitatea are 1 rola mare si 3 role mici. Prima rola este motorizata pentru a evita împingerea înapoi a benzii de margine la primul contact. Restul de 3 role asigură o laminare puternică a muchiei.

Răzuitoarele metalice ajută la îndepărtarea reziduurilor de lipici lipite pe rolele de presiune.

GRUPUL DE PRESIUNE SUPERIOR

Unitatea de presiune superioară este realizata din metal solid monobloc si constă din roți din cauciuc canelate care evită mișcarea piesei de lucru în timpul funcționării. Acestea sunt asamblate în 2 rânduri pentru a umple golurile dintre 2 roți pentru a menține presiunea omogenă asupra piesei de prelucrat în timpul prelucrării.

Unitatea noastră de presiune superioara diferă de concurenții noștri și prin coloană rigidă și mecanismul de încastrare. Există 5 coloane cu arborele din oțel metalic solid cu diametrul de 40 mm prin linia transportoare. Datorită sistemului rigid de presiune superioară, va permite clienților noștri să mentina precizia de lucru pe toată durata de viață a mașinii.

 

TRANSPORTOR PLACA

Placile se deplasează de-a lungul mașinii printr-un sistem de ghidaje. O parte a piesei prelucrate păstrează întotdeauna direcția liniară de mișcare a lanțului, ceea ce asigură o adâncime constantă de lucru pentru toate unitățile de pe mașină, ceea ce evită performanțele slabe ale prelucrării muchiilor.

UNITATILE MASINII

1. UNITATEA DE PRE-FREZARE

Distanța de degajare este determinată de gardul de intrare.

Cu o capacitate de 3 mm, unitatea de pre-frezare are 2 motoare independente de înaltă frecvență fiecare de 1,5 kW / 12.000 rpm

Unitatea este activată automat din panoul operatorului.

 

2. UNITATEA DE TAIERE

Tăierea capatului din partea din față și din spate a piesei de prelucrat.

Taierea poaie fi dreapta sau tesita.

Unitatea are 2 motoare fiecare cu 12.000 rpm

Unitatea este activată automat din panoul operatorului.

 

3. UNITATEA DE TAIERE FINA AUTOSET

Unitatea taie marginea de sus si marginea de a jos a cantului in functie de inaltimea piesei de prelucrat.

Opțiunea AutoSet permite operatorului să facă reglarea automat între 2 grosimi diferite ale benzii de margine de la panoul operatorului prin ghidaje liniare de mare precizie.

Unitatea are 2 motoare fiecare cu 18.000 rpm

  

4. UNITATEA DE ROTUNJIRE AUTOSET

Unitatea decupează colțurile datorită profilelor marginilor superioare și inferioare. Sistemul de rotunjire asigură, de asemenea, instrumentul de tăiere pentru a elimina marginea ascendentă (înălțimea)

de material ce creste calitatea produsului final.

Opțiunea AutoSet permite operatorului să facă reglarea automat între 2 grosimi diferite ale benzii de margine din panoul operatorului.

Unitatea are 2 motoare fiecare cu 12.000 rpm

 

5. UNITATEA RAZUIRE RAZA

Marginea superioară și inferioară a piesei de lucru este răzuită folosind același profil al lamei ca unitatea de taiere. Unitatea răzuiește marcajul generat de uneltele de tăiere. Unitatea are o mișcare fără goluri pe ghidaje liniare de înaltă precizie unde sunt conectate racletele superioare și inferioare.

Unitatea este activată automat din panoul operatorului.

 

6. UNITATEA DE RAZUIRE LIPICI

Unitatea răzuiește reziduurile de lipici pe suprafața superioară și inferioară a piesei de prelucrat.

Copia mecanică de suprafață citește mișcarea materialului și ghidează instrumentele de răzuire în mod corespunzător. Acest lucru permite o curățare precisă a rezidenților de lipici.

Unitatea este activată automat din panoul operatorului.

 

7. UNITATEA DE LUSTRUIRE

După toate procesele de răzuire, ultima curățare a piesei de lucru se face prin trecerea prin discurile de lustruire.

2 motoare, fiecare 0,18 kW, 50 Hz, 1.500 rpm

Unitatea este activată automat din panoul operatorului.

 

ACCESORII OPTIONALE:

10” PANOU COMANDA CU CONTROL DIGITAL

Timpul de reacție rapid oferă o utilizare usoara. Ecranul mai mare permite controlul mai ușor al unităților mașinii.

AJUSTARE MOTOSET

Unitățile care nu pot fi reglate din cauza grosimii benzii de margine sunt înlocuite cu unități de poziționare motorizate. Datorită grosimii date din panoul operatorului, unitățile se poziționează cu precizie prin sistemul de codificare a motorului. În Motoset, operatorul poate regla unitățile cu precizie de 1/10 mm la orice grosime dată în limitele de lucru ale mașinii.

TRAVERSA SUPERIOARA DE PRESIUNE

Înălțimea piesei de prelucrat va fi introdusă prin panoul operatorului. Traversa de presiune superioară se deplasează corespunzător cu motorul + codificatorul pentru a atinge cu precizie poziția dată.

Această opțiune previne reglarea greșită a fasciculului de presiune superioară și evită problemele datorate lipsei de presiune asupra piesei de prelucrat în timpul prelucrării.

UNITATE ANTI-ADEZIV

Situat între bariera de intrare și unitățile de pre-frezare. Previne adeziunea lipiciului topit la cald; reziduurile de pe partea de sus și de jos a pieselor de prelucrat prin generarea unui strat de film între adeziv și piesă de prelucrat.

Unitatea este activată automat din panoul operatorului.

 

PREINCALZITOR INFRAROSU

Încălzitorul minimizează riscul de delaminare - adeziv fierbinte- material rece. Încălzitorul IR pornește când piesa de prelucrat trece prin unitate și se stinge imediat ce piesa de prelucrat părăsește zona de lucru a unității.

Cantul absoarbe căldura și crește suprafața de aplicare a lipiciului. Această absorbție a căldurii pregătește o suprafață aderentă mult mai bună pentru aplicarea lipiciului. Unitatea este activată automat din panoul operatorului.

CAP PRE-FREZARE DIAMANTAT

Acestea au o rezistenta crescuta fara de sculele standard de prelucrare si asigură o calitate durabilă a tăierii suprafeței pentru mai mult timp.

ANSAMBLU NESTING COPYING

Finisarea impecabilă a panourilor cu găuri pentru balamale. Ansamblul constă din 3 puncte de contact rotative.

NovaMXAutoset
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola