• La reducere!
  • -11%

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Motocultor STIHL MH 700.1

62510113913
4.699,00 lei
4.182,11 lei Economiseste 11%
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Excepționalul STIHL MH 700 Benzină a fost creat pentru suprafețe foarte mari și soluri deosebit de grele și dense. Motoazad-ul este echipat cu două trepte de viteză înainte și o trepte de marșarier. În plus, MH 700 are un arbore cardanic pentru acționarea altor instrumente. Poziția de curățare este utilizată pentru întreținere.

Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 31.07.2024, in limita stocului disponibil

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Motocultor STIHL MH 700.1

Motor puternic

Acest pilot STIHL este alimentat de un motor puternic. Tipul de motor permite performanțe ridicate de prelucrare și se caracterizează prin stabilitate. Este proiectat ca un motor de acționare cu un ax orizontal. Motorul este echipat cu un filtru de aer cu ulei.

Roată de transport

Acest motocultor STIHL este echipat cu o roată de transport pentru transport ușor. Roata poate fi pliată în timpul tăierii.

Atela de frână

Cu suportul de frână se poate regla adâncimea solului seturilor de lame. Sporul rotativ facilitează lucrul cu ghidonul STIHL în zone strânse și curbate. În plus, este ușor accesibil, reglabil pe înălțime în 3 direcții.

Ghidon reglabil

Ghidonul motocicletei STIHL poate fi reglat fără scule, poate fi reglat atât în ​​înălțime, cât și lateral. Pentru a facilita transportul sau depozitarea economiei de spațiu a timonului, ghidonul poate fi rabatat.

Regulator

Accelerația se află pe ghidon, astfel încât, în același timp, puteți lucra în timp ce controlați regulatorul de viteză de pe ghidon cu degetul mare. Acest lucru permite obținerea unei puteri mai precise la sapare.

Lame

Lamele motocultorului STIHL sunt special modelate pentru a permite excavarea solului într-un mod optimizat și eficient.

62510113913

Fisa cu date

Capacitatea cilindrica cm3
252
Puterea (kW/CP)
5.2/7.1
Greutatea (kg)
124
Nivelul presiunii acustice (db(A))
86
Nivelul puterii acustice (db(A))
100
Turatie de lucru (rot/min)
3600
Valoare vibratii ahw (m/s²)
6.9
Capacitatea rezervorului (l)
3.6
Latime de lucru (cm)
120
Set de sapare (Ø in cm)
36
Actionare
2V+1R
Tip motor
STIHL EHC 700
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola