Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Motoferastrau de debitat Stihl GS 461 40cm 1.6mm 3/8 inch

42522000000
9.846,00 lei
cu TVA

Motoferastrau de debitat Stihl GS 461 40cm 1.6mm 3/8 inch - Motodebitator mobil, puternic de 4,3 kW, echipat cu lant diamantat destinat taierii materialelor de constructii precum beton, piatra naturala, tevi ductile si ziduri. Cu motorul STIHL 2-MIX si sistemul de filtrare a aerului cu filtru HD2. Pentru racire, stocarea prafului si spalarea sinei si lantului se utilizeaza apa. Ideal pentru lucrari de consolidare, renovare si reconstructie.

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Motoferastrau de debitat Stihl GS 461 40cm 1.6mm 3/8 inch

Motoferăstrău pe benzină Stihl GS 461. Specificatii: 76,5cm3; 4,3kW/5,8CP; 7,6kg; lungimea sinei 40cm 1.6mm 3/8". Motodebitator mobil, combina manevrarea unui motoferastrau cu forta unui motodebitator cu disc. Dispozitiv lateral de intindere a lantului, si sistem antivibratie STIHL, racord pentru apa, supapa de decompresiune, STIHL ElastroStart. Echipat cu lanţ diamantat destinat taierii materialelor de construcţii precum beton, piatră naturală, ţevi ductile şi ziduri. Cu motorul STIHL 2-MIX şi sistemul de filtrare a aerului cu filtru HD2 pentru răcire, stocarea prafului şi spălarea şinei lanţului se utilizează apă. Ideal pentru lucrări de consolidare, renovare şi reconstrucţie.

Motor STIHL 2-mix 

Motorul in 2 timpi STIHL cu tehnilogie 2-mix economiseste pana la 20% combustibil si reduce pana la 70% gazele de evacuare fata de motoarele in doi timpi STIHL de aceeasi putere, fara tehnologie 2-mix.

Sistem de filtrare a aerului cu durata mare de utilizare

Sistemul de filtrare a aerului cu durata mare de utilizare cu filtru HD2 si filtru suplimentar, tine la distanta de mecanism chiar si cele mai fine particule pentru o durata de viata deosebit de mare. Datorita materialului special, filtrul se spala cu Varioclean STIHL si apa calda.

Sine de ghidaj cu dirijarea apei

Sinele de ghidaj sunt prevazute cu un sistem de spalare cu apa la interior. In acest fel lantul, calea de rulare si steaua sunt spalate si racite. Acest lucru asigura o durata mare de viata a sinei si lantului, precum si o incarcare minima cu praf.

Lant de debitat diamantat

Lanturile Stihl pentru debitarea umeda a rocilor au segmente diamantate preascutite, avand astfel un efec total inca de la prima taietura. Constructia lanturilor cu element cu cama permite o munca linistita, cu vibratii reduse.

42522000000

Fisa cu date

Lungimea sinei (cm)
40
Capacitatea cilindrica
76.5
Puterea (kW/CP)
4.3/5.8
Greutatea (kg)
7.6
Nivelul presiunii acustice (db(A))
105
Nivelul puterii acustice (db(A))
115
Valoarea vibratie stanga/dreapta
4.5/4.0
Motor STIHL (2-MIX/4-MIX)
2-MIX
Diviziunea lantului de motoferastrau
3/8"
Dispozitiv lateral de intindere a lantului
DA
Sistem antivibratie STIHL
da
Supapa de decompresie
da
Stihl ElastoStart
da
Filtru HD2
da
Capac de rezervor care nu necesita alte unelte
da
Lant de debitat diamantat STIHL
GBM
Racord de apa
da
Cablu demaror rezistent la uzura
da
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola