Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Masina de debitat Stihl TS 800 400mm

42240112820
8.699,00 lei
cu TVA

Masina de debitat Stihl TS 800 400mm - Utilaj de debitat, foarte puternic si performant cu sistem de filtrare a aerului preliminara de tip ciclon. Design cu pozitia de prindere optimizat. ElastroStart, compensator si ventil de decompresiune. Racord pentru racordarea la apa şi disc din rasina sintetica (diametrul de 400 mm), produse incluse in pachetul de livrare.

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Masina de debitat Stihl TS 800 400mm

Masina de debitat Stihl TS 800 400mm. Specificatii: 98,5cm3; 5,0kW/6,8CP; 12,7kg. Motodebitator foarte puternic şi performant cu sistem de filtrare a aerului preliminară de tip ciclon. Îndeplineşte cotele gazelor de emisie corespunzătoare EPA II şi EU II. Utilizabil acolo unde felul şi grosimea materialului necesită un motor cu o putere ridicată. Design cu poziţia de prindere optimizat. ElastroStart, compensator şi ventil de decompresiune. Racord pentru racordarea la apa şi disc din răşină sintetică (diametrul de 400 mm), produse incluse în pachetul de livrare. Utilizabilă manual sau cu căruciorul de ghidare FW 20. Atinge adancimea maxima de taiere de 145mm, greutate redusa datorita aparatorii din magneziu.

STIHL ElastoStart  

Ca urmare a forţei de compresie la pornirea motorului în 2 timpi, se generează vârfuri de forţă care solicită muşchii şi încheieturile. ElastoStart minimizează acest efect în mod simţitor. Un element special tampon din mânerul de pornire se întinde în funcţie de forţa de tracţiune permiţând astfel o pornire lină fără vârfuri de forţă.

Ventil de decompresie

Supapa de decompresiune lasă să se evacueze la pornire o parte a amestecului compactat din cilindru este lăsată. Astfel se reduce clar forţa de tracţiune necesară de la cablul demaror. Utilizatorul este despovărat iar întregul sistem de pornire al motorului este menajat.

Tensionare STIHL semiautomată a curelei

După desfacerea şuruburilor de strângere cureaua trapezoidală este adusă automat la întinderea corectă prin forţa arcurilor. Aceasta aduce cea mai bună transmisie de forţă şi o uzură foarte mică. 

Compensator

Compensatorul STIHL, o unitate de reglare din carburator, are grijă ca în caz de murdărire a filtrului de aerului să nu intervină o supralubrifiere a amestecului. În felul acesta eficienţa rămâne constantă un timp mai îndelungat. Filtrul trebuie curăţat abia când este încărcată 80% din suprafaţă. Astfel sunt posibile utilizări foarte îndelungate fără întrerupere.

Sistem anti-vibraţii

Elementele de tampon minimizează în mare măsură vibraţiile transmise de la motor către braţe şi palme. Astfel sunt menajate forţele în timpul tăierii.

42240112820

Fisa cu date

Capacitatea cilindrica
98.5
Puterea (kW/CP)
5.0/6.8
Greutatea (kg)
12.7
Nivelul presiunii acustice (db(A))
101
Nivelul puterii acustice (db(A))
113
Valoarea vibratie stanga/dreapta
6.5/3.9
Motor STIHL (2-MIX/4-MIX)
2-MIX
Sistem antivibratie STIHL
da
Supapa de decompresie
da
Stihl ElastoStart
da
Lungimea totala (cm)
89
Racord de apa
da
Cablu demaror rezistent la uzura
posibilitate de utilare ulterioara (accesoriu)
Disc de debitat abraziv (mm)
400
Adancimea maxima a taieturii (mm)
145
Masca din magneziu
da
Sistem de prefiltrare tip ciclon
da
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola