Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Motoferastrau Stihl MS 291 40cm 1.6mm 325 inch

11412000318
2.699,00 lei
cu TVA

Motoferastrau Stihl MS 291 40cm 1.6mm 325 inch - Motoferastrau pe benzina puternic si rezistent, de 2,8 kW cu motor 2-MIX economic si sistem de filtrare cu durata lunga de viata cu prefiltrare de tip ciclon.

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Motoferastrau Stihl MS 291 40cm 1.6mm 325 inch

Motoferăstrău pe benzină Stihl MS 291. Specificatii: 55,5cm3; 2,8kW/3,8CP; 5,6kg; lungimea sinei 40cm 1.6mm 325".
Model cu tehnica derivata de la motoferastraiele profesionale. Foarte bun pentru taierea de lemne pentru foc, constructii din lemn si grădinărit.
Nivel foarte scăzut de vibraţii, dotare vastă. Opritor cu gheara metalica pentru ghidarea usoara si precisa a ferastraului in taietura. Sistem de filtre cu durata mare de utilizare pentru intervale de curatare indelungate. Satisface dispoziţiile privitoare la gazele de evacuare severe ale EU II şi EPA II.

Compensator

Compensatorul STIHL, un sistem de reglare din carburator, are grijă ca în ciuda creşterii gradului de murdărire al filtrului de aer, puterea motorului, calitatea gazelor de evacuare şi consumul de combustibil să rămână aproape constante. Numai dacă intervine o cădere de putere sesizabilă trebuie curăţat filtrul de aer. Astfel sunt posibile şi intervale de lucru foarte mari fără întreţinere.

Comandă monobloc

Funcţiile maşinii, pornirea la rece şi la cald, funcţionarea şi oprirea sunt comandate de la o singură manetă. Asta face comanda deosebit de confortabilă şi sigură, deoarece mâna dreaptă poate rămâne în permanenţă pe mâner.

Buşoane pentru rezervor fără scule suplimentare

Capace speciale brevetate pentru rezervorul de combustibil şi ulei. Rezervoarele motouneltelor echipate cu acestea pot fi deschise şi reînchise rapid, fără consum de forţă şi fără vreo altă unealtă.

Sistem anti-vibraţii

Vibraţiile puternice din locurile de prindere ale motouneltelor pot conduce pe termen lung la tulburări de irigaţie sangvină la nivelul mâinilor şi braţelor. De aceea STIHL a elaborat sistemul antivibraţie. La motouneltele cu sistem AV vibraţiile din locurile de prindere produse de motorul cu combustie şi unealta de lucru în mişcare sunt clar reduse.

Sistem Ematic pentru ungerea lanţului

Sistemul STIHL Ematic este compus din şină de ghidaj Ematic, lanţ de ferăstrău Oilomatic şi pompă de ulei cu reglaj de cantitate sau cantitate de transport redusă. Construcţia specială a şinei şi lanţului face ca orice picătură de ulei pentru lanţuri să ajungă acolo unde este nevoie pentru lubrifiere. Consumul de ulei poate fi redus astfel cu până la 50%.

Dispozitiv pentru întinderea lanţului amplasat lat

Şurubul de întindere a lanţului se acţionează lateral, prin capacul roţii lanţului. Acest lucru împiedică contactul mâinii cu lanţul de ferăstrău ascuţit şi cu vârfurile opritorului cu gheare.

Materiale video

11412000318

Fisa cu date

Lungimea sinei (cm)
40
Capacitatea cilindrica
55.5
Puterea (kW/CP)
2.8/3.8
Greutatea (kg)
5.6
Nivelul presiunii acustice (db(A))
103
Nivelul puterii acustice (db(A))
116
Valoarea vibratie stanga/dreapta
4.0/4.0
Motor STIHL (2-MIX/4-MIX)
2-MIX
Diviziunea lantului de motoferastrau
3/8"P
Lant de motoferastrau STIHL Oilomatic
RM3
Dispozitiv lateral de intindere a lantului
DA
Greutatea specifica (kg/kW)
2.0
Sistem de filtrare a aerului cu durata lunga de utilizare
da
Filtru HD2
posibilitate de utilizare ulterioara (accesoriu)
Capac de rezervor care nu necesita alte unelte
da

Download

Instructiuni MS 271 291

Instructiuni de utilizare si reguli de siguranta motoferastrau Stihl model MS 271 | MS 291

Download (1.28M)
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola