Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Motoferastrau pe benzina Stihl MS 211 Duro-3 35cm

11392000255
1.545,00 lei
cu TVA

Motoferastrau pe benzina Stihl MS 211 Duro-3 35cm - dotat cu un motor puternic, ofera o manevrabilitate excelenta, avand o capacitate mare de taiere a lemnelor. Confort ridicat la pornire prin ErgoStart (E). Intindere rapida si simpla a lantului datorita sistemului rapid de intindere (B). Sistem de filtre de aer cu prefiltrare tip ciclon.

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Motoferastrau pe benzina Stihl MS 211 Duro-3 35cm

Motoferăstrău pe benzină Stihl MS 211 Duro-3. Specificatii: 35,2cm3; 1,7kW/2,3CP; 4,3kg; lungimea sinei 35cm. Motor 2-MIX economic si sistem de filtrare cu durata mare de utilizare a filtrului, capace de rezervor cu inchidere fara alte instrumente, pentru o alimentare simpla si sigura. Echipat in dotare standard cu lant de ferastrau din aliaj dur Duro 3, fiind astfel potrivit pentru utilizarea in lemn murdar. Satisface dispoziţiile privitoare la gazele de evacuare severe ale EU II şi EPA II.

Motor STIHL 2-MIX

Motorul în doi timpi cu tehnologia STIHL 2-MIX economisește până la 20% din combustibil și reduce emisiile cu până la 70% în comparație cu motoarele STIHL în doi timpi din aceeași clasă de performanță fără tehnologia 2-MIX.

Încălzire carburator (V)

Prin schimbarea ferăstrăului cu lanț de vară la iarnă, aerul de admisie este preîncălzit peste aripioarele motorului. Acest lucru vă asigură că carburatorul nu îngheață și puteți continua să lucrați la temperaturi de îngheț.

Sistem de filtrare a aerului înainte de separare

Sistemele de filtrare a aerului cu durată lungă de viață STIHL cu separare prealabilă, obținand o durată de viață perceptibil mai lungă în comparație cu sistemele de filtrare convenționale. Aerul atras este învârtit, particule mai mari, mai grele, sunt evacuate. Aerul pre-curățat este dirijat către filtrul de aer prin conducta pre-separatoare.

Tehnologie avansată de ardere

Patru canale de revărsat rotesc amestecul combustibil-aer înainte de aprindere, permițând o combustie optimă și performanțe extrem de eficiente. Rezultatul este un consum mai redus de combustibil și un cuplu ridicat pe o gamă largă de rpm.

Sistem anti-vibrații STIHL

Zonele tampon calculate cu precizie minimizează transferul vibrațiilor lanțului motorului și a ferăstrăului la mânerele din față și din spate. Prin urmare, lanțul este vizibil mai lin. Acest lucru permite utilizatorului să-și salveze puterea și să lucreze mai mult.

Sistemul ematic STIHL

Față de barele convenționale fără Ematic, sistemul STIHL Ematic reduce consumul de lubrifiant pentru lanț cu până la 50%, în funcție de tipul de lemn și de atașamentul de tăiere utilizat. Acest sistem cuprinde o bară de ghidare EMI Ematic sau Ematic S, un lanț de ferăstrău oleomatic STIHL și o pompă de ulei cu flux variabil sau cu debit redus. Drept urmare, aproape fiecare picătură de lubrifiant pentru lanț este livrată la locul potrivit.

Control principal cu o singură pârghie

Toate funcțiile importante, cum ar fi pornirea, aspirația, accelerația și oprirea sunt operate printr-o singură pârghie.

Capacele de combustibil fără scule

Capacele speciale pentru deschiderea și închiderea capacului rezervorului rapid, ușor și fără scule.

Materiale video

11392000255

Fisa cu date

Lungimea sinei (cm)
35
Capacitatea cilindrica
35.2
Puterea (kW/CP)
1.7/2.3
Greutatea (kg)
4.3
Nivelul presiunii acustice (db(A))
100
Nivelul puterii acustice (db(A))
113
Valoarea vibratie stanga/dreapta
3.5/3.5
Motor STIHL (2-MIX/4-MIX)
2-MIX
Diviziunea lantului de motoferastrau
3/8"P
Lant de motoferastrau STIHL Oilomatic
PD3
Sina usoara
posibilitate de utilare ulterioara (accesoriu)
Dispozitiv lateral de intindere a lantului
DA
STIHL Dispozitiv de intindere rapida a lantului (B)
posibilitate de utilare ulterioara (accesoriu)
Capac al rezervorului de ulei, care nu necesita alte unelte
da
Greutatea specifica (kg/kW)
2.5
Stihl ElastoStart
da
Sistem de filtrare a aerului cu durata lunga de utilizare
da
Capac de rezervor care nu necesita alte unelte
da

Download

Instructiuni

Instructiuni utilizare motoferastrau STIHL modele 171 181 211

Download (1.55M)
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola