Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Router CNC 2136 PREMIUM D in 3 AXE

CNC 2136 PREMIUM D
Pret la cerere
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Seria Premium este o linie de producție cu un sistem de producție practic, rapid și flexibil, care poate reuni diferite aplicații. O adevărată LINIE DE PRODUCȚIE cu unitatea sa de încărcare automată, descărcare automată și sistem de curățare a mesei!

Va rugam sa ne contactati pentru informatii mai detaliate despre preturile si caracteristicile tehnice ale Routerului CNC .

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Router CNC 2136 PREMIUM D in 3 AXE

UNITATEA DE COMANDĂ

NC-300A MS-AE8''IND

DELTA

SERVOMOTOR AXA X

1,5 KW 2000 DD

DELTA

SERVOMOTOR AXA Y

1,5 KW 2000 DD

DELTA

SERVOMOTOR AXA Z

1.0 KW 2000 DD CU FRANA

DELTA

AX DE ÎNALTA PERFORMANȚĂ

8,5 KW 24.000 RPM

HITECO

POMPĂ DE VID

13KW 480 M3 RĂCIRE ​​CU APA – SISTEM REZERVOR

POWMAK

DIMENSIUNEA MASA DE LUCRU VACUUM

11/4` 5 ZONA 32 SUPPA ACTIONAT CENTRAL

CUPLUL

REDUCTOR

3-GSN 120 CORPS 1/10

FRAMO MORAT

GRUP RACK MOTION

25X25 MOD2 ELICOID

FRAMO MORAT

GRUPUL DE MIȘCARE A PINIONULUI

Z32 MOD2 ELICOID

FRAMO MORAT

SISTEM DE LUBRIFICARE AUTOMATĂ

2LT/HYDRO OIL HD 46

OXIM

ADAPT SUPORT SCULE (10BUC)

HSK F63

IMS

SCHIMBAREA SCULEI

16 BUC AUTOMAT SUB PUNTE

MAKSER

PUTERE TOTALA

26,5 kW

ZONĂ DE MUNCĂ

2100X3660 Z300

NECESARUL DE AER

8 BAR

DIMENSIUNI

L:2820MM / L:5000MM / H:2350MM

GREUTATE

3950 kg

SISTEM DE DESCARCARE

Am maximizat eficiența cu sistemul de descărcare de nouă generație și sistemul de curățare a mesei însoțitor.

ŞASIU

Cu structura de șasiu ranforsată de noua generație, rezistentă la coroziune, multe opțiuni care facilitează producția și multe opțiuni care pot fi adaptate sistemului de producție al clientului, seria Premium este indispensabilă pentru liniile de producție în masă.

SISTEM DE CONTROL INDUSTRIAL PROFESIONAL

Soluția profesională compactă și ușor de folosit este utilizată pentru aplicațiile de bază de strunjire și frezare. Caracteristici precum funcționarea profesională, punerea în funcțiune și întreținerea ușoară – precum și o poziție optimă a costurilor – reprezintă baza perfectă pentru echiparea mașinilor CNC profesionale, maximizând eficiența cu opțiunile sale unice de producție și optimizare.

POMPĂ DE VID

O pompă de vid răcită cu apă de 13 Kw 300 mc care produce o putere pură care vă permite să lucrați fără a schimba chiar și 10x10 piese, fără întreținere, fără costuri. datorită puterii de tracțiune de 99%, este acum la vârful limitelor de performanță. Este potrivit pentru funcționare continuă. Are si o garantie de 10 ani...

Magazie scule

Actualizare complet automată la până la 21 de unități, unitate de schimbare a sculelor.

NESTING

Creând soluții unice în producția de mobilier, este consolidat cu unități cu mai multe orificii și sisteme de coduri de bare. Abordare orientată către client cu multe solutii opționale.

MOTOR AX

Cu motorul ax de 8,5 KW cu rulment ceramic dezvoltat cu tehnologie germana, este foarte usor sa faci operatii 2D 3D pe lemn, aluminiu compozit, compact si multe alte materiale.

Măsurarea automată a lungimii sculei

Măsoară automat lungimea sculei cu sonda sensibilă de măsurare a sculei și o salvează în ecranul corespunzător de pe unitatea de control. Sonda automată de măsurare a lungimii sculei scurtează timpul de pregătire a sculei și minimizează posibilitatea de eroare a operatorului.

Sistem automat de lubrifiere

Cu sistemul de ungere automată, toate sistemele în mișcare sunt lubrifiate automat la anumite intervale de timp. În plus, pe rezervorul de lubrifiere există un buton de ungere manuală care poate fi folosit în orice moment.

CNC 2136 PREMIUM D
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola