Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Motor combinat Stihl KM 56 RC-E

41442000016
1.299,00 lei
cu TVA

Motor combinat Stihl KM 56 RC-E - motor combinat manevrabil, usor, cu maner circular, pentru utilizare universala. 

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Motor combinat Stihl KM 56 RC-E

Motor combinat Stihl KM 56 RC-E. Specificatii: 27,2cm3; 0,8kW/1,1CP; 4.3kg. Motor combinat manevrabil, uşor, cu mâner circular, pentru utilizare universală. Cu procedură de pornire simplificată. Confort sporit la pornire datorită ErgoStart (E). Uşor de transportat şi de depozitat. Cuplă rapidă practică pentru schimbarea usoara a uneltei. Potrivit pentru toate uneltele combinate.

Aprindere electronică

Instalaţia de aprindere electronică total capsulată garantează o pornire sigură şi o funcţionare fără perturbări a motorului. Oferta ridicată de tensiuni de aprindere asigură o scânteie de aprindere stabilă şi o durată mare de ardere. Acest lucru conduce la o îmbunătăţire a arderii combustibilului şi la emisii de gaze de evacuare reduse.

Mâner circular cu limitator de pas

Mânerul circular este ideal pentru lucrările în condiţii de spaţii înguste. Pentru utilizarea uneltelor combinate, precum dispozitivele de tăiat gard viu, mânerul circular este cea mai bună recomandare. Pentru ca motoarele combinate cu mâner circular să poată fi utilizate cu toate uneltele combinate fără o altă echipare ulterioară, se livrează şi un limitator de paşi (etrier).

Tijă divizibilă

Demontat instant - asta reprezintă un avantaj esenţial la tijele segmentabile ale sistemului combinat şi motocoaselor segmentabile. Nu este nevoie de unelte. Aparatele se potrivesc fără probleme în portbagaj şi pot fi depozitate cu uşurinţă.

Cuplaj rapid

Mufa de cuplare se desface prin simpla slăbire a şurubului de strângere. Îmbinarea mufată poate fi desfăcută. La introducerea uneltelor combinate ghidajul forţat integrat în mufa de cuplare are grijă ca arborele de antrenare să se rotească întotdeauna automat în poziţia corectă. Nu este nevoie de unelte.

Centură de susţinere

Chingile STIHL uşurează munca în special în timpul utilizării îndelungate. Acestea oferă o mare libertate de mişcare la utilizarea aparatului. Chinga STIHL potrivită pentru fiecare model face parte din dotarea de serie.

Ochelari de protecţie

Pentru siguranţa dumneavoastră servesc ochelarii de protecţie de serie. Ochelarii sunt bine ventilaţi şi dispun de o protecţie laterală lată.

41442000016

Fisa cu date

Capacitatea cilindrica
27.2
Puterea (kW/CP)
0.8/1.1
Greutatea (kg)
4.3
Nivelul presiunii acustice (db(A))
96
Nivelul puterii acustice (db(A))
109
Valoarea vibratie stanga/dreapta
8.5/8.2
Motor STIHL (2-MIX/4-MIX)
2-MIX
STIHL ErgoStart (E)
da
In combinatie cu BG-KM: forta de suflare (N)
16
In combinatie cu BG-KM: viteza aerului (m/s) cu duza rotunda
59
In combinatie cu BG-KM: debitul de aer (m cubi/h) cu duza rotunda
845
In combinatie cu BG-KM: viteza maxima a aerului (m/s)
71
In combinatie cu BG-KM: debitul maxim de aer (m cubi/h)
1.140
Lungime pana la mufa de cuplare
84
Chinga de transport
da
Maner circular
da
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola