Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Tocator electric Stihl GHE 105

60070111175
1.350,00 lei
cu TVA

Tocator electric Stihl GHE 105 va pregateste pentru lucrari de maruntire de dimensiuni medii pe tot parcursul anului de gradinarit. Tocatorul de gradina este deosebit de potrivit daca doriti in principal sa taiati lemn de copac sau butasi de gard viu, cu o proportie mare de lemn. Unitatea de taiere poate distruge in mod eficient ramurile cu diametrul de pana la 35 mm. Acest tocator electric ofera o deschizatura larga de trifoi pentru o alimentatie fara fara efort a taieturilor.

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Tocator electric Stihl GHE 105

Tocator electric Stihl GHE 105. Specificatii: 230V; 2,200W; 19kg. Tocatorul electric Stihl vă pregătește pentru lucrări de mărunțire de dimensiuni medii pe tot parcursul anului de grădinărit. Tocatorul de grădină este deosebit de potrivit dacă doriți mai ales să tocați arbori lemnoși sau butași de gard viu cu o proporție mare de lemn. Unitatea de tăiere poate mărunți eficient ramuri de până la 35 mm în diametru. Cu toate acestea, transformă de asemenea materialul moale, cum ar fi butașii de flori sau frunzișul într-un amestec bogat în nutrienți care poate fi comprimat ușor. După utilizare, tocătorul de grădină poate fi mutat cu ușurință în locația de depozitare datorită roților sale de transport și a greutății mici.

Încuietoare de siguranță

Blocarea electromagnetică de siguranță împiedică pornirea trituitoarei de grădină automat în timpul operațiilor de întreținere sau la schimbarea lamei, de exemplu. Comutatorul de siguranță este integrat în mecanismul de deschidere de la tocătorul STIHL. De îndată ce șuruburile de închidere ale mașinii sunt deșurubate, întrerupătorul de siguranță este declanșat și fluxul de curent este întrerupt.

Deschiderea trifoiului

Deschiderea trifoiului în jgheabul de alimentare facilitează introducerea materialului ramificativ în tocătorul de grădină STIHL și asigură siguranța maximă în funcționare. Chiar și materialul de ramură cu lăstari late și crenguțe poate fi introdus ușor în deschiderea largă și mărunțit eficient. Tăieturile moi pot fi introduse prin deschiderea dreptunghiulară adiacentă ale tocătorul de grădină.

Sistem de tăiere Multi Cut

Unitatea de lame din sistemul de tăiere Multi Cut, transformă tocătorul electric STIHL GHE 105 într-o mașină versatilă. Poate cizela materialul de ramură dura și toacă tăieturile verzi moi.

Comutator touch pad

Carcasa tocătorului STIHL este prevăzută cu un comutator cu touch pad și un indicator de funcționare pentru a permite funcționarea simplă și intuitivă a tocătorului de grădină.

60070111175

Fisa cu date

Tensiunea nominala (V)
230 V
Greutatea (kg)
19
Nivelul presiunii acustice (db(A))
93
Nivelul puterii acustice (db(A))
104
Factor de incertitudine nivel de presiune acustica Kpa (dB(A))
3
Grosime maxima crengi (∅ in mm)
35
Putere nominala (W)
2.200
Unealta de taiere (turatie nominala)
Multi-Cut 103 (2.800 rot/min)
Mecanism cu cutit stratificat
nu
Deschidere in forma de trifoi
da
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola