Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Atomizor Stihl SR 430

42440112600
2.199,00 lei
cu TVA

Atomizor Stihl SR 430. Specificatii: 63,3cm3; 2,9kW/3,9CP; 14L; 12,2kg. Pulverizator confortabil cu rază mare de acţiune. Extrem de uşor de utilizat. Maner multifunctional pentru o singura mana. Rezervor de substanţe de pulverizare de mari dimensiuni, simplu şi rapid de pornit. Lățime de pulverizare pe orizontală: 14,5m; Lăţime de pulverizare pe verticală: 10,5m.

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Atomizor Stihl SR 430

Atomizor Stihl SR 430. Specificatii: 63,3cm3; 2,9kW/3,9CP; 14L; 12,2kg. Pulverizator confortabil cu rază mare de acţiune. Extrem de uşor de utilizat. Maner multifunctional pentru o singura mana. Rezervor de substanţe de pulverizare de mari dimensiuni, simplu şi rapid de pornit. In dotare de serie cu sita conica, sita de deviatie si sita dubla de deviatie. Lățime de pulverizare pe orizontală: 14,5m; Lăţime de pulverizare pe verticală: 10,5m.

STIHL ElastoStart

Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor cu combustie se genereaza varfuri de forte de soc, ce solicita muschii si articulatiile. Elementul de amortizare din manerul de demarare special ElastoStart absoarbe alternativ forta in functie de evolutia compresiunii si o elibereaza din nou. Acest lucru determina un proces de demarare uniform, fara varfuri de forta de soc.

Sistem anti-vibratii

Sistemul antivibratii la pulverizatoare menajeaza in mod eficient musculatura spatelui. Tampoanele din cauciuc reduc transmiterea vibratiilor de la motor. Astfel la maner se simt extrem de putine vibratii, ceea ce face lucrul confortabil iar fortele sunt menajate.

Maner multifunctional

Elementele de comanda ale motorului sunt integrate in acest maner. Ventilul pentru imprastierea continutului se poate actiona comod cu o singura mana. Aceasta are ca efect imprastierea eficienta fara pierderi a substantei de pulverizat.

Centura de purtare

Pulverizatoarele sunt prevazute cu un sistem portabil practic. In timpul lucrului repartizarea avantajoasa a greutatii cu unitatea motorului se percepe foarte bine in spate.

42440112600

Fisa cu date

Capacitatea cilindrica
63.3
Greutatea (kg)
12.2
Nivelul presiunii acustice (db(A))
97
Nivelul puterii acustice (db(A))
109
Motor STIHL (2-MIX/4-MIX)
2-MIX
Sistem antivibratie STIHL
da
Stihl ElastoStart
da
Sistem de filtrare a aerului cu durata lunga de utilizare
da
Capacitatea rezervorului (l)
14.0
Valoarea vibratiei (m/s²)
1.9
Debit de aer m³/h
1300
Raza pulverizare max. pe orizontala (m)
14.5
Maner multifunctional pentru o mana
da
Functie de imprastiere a pulberilor
nu
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola