Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conţine erori de operare. Ele pot fi modificate făra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Atomizor Stihl SR 200

42410112601
2.099,01 lei
cu TVA

Atomizor Stihl SR 200. Specificatii: 27,2cm3; 0,8kW/1,1CP; 10L; 7,8kg. Pulverizator extrem de uşor de numai 7,8 kg. Confort excelent la utilizare datorită construcţiei compacte şi centrului de greutate apropiat de corp. Ideal pentru culturi joase până la înălţime medie de max. 2,5 m. Lățime de pulverizare pe orizontală: 9m.

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Cantitate

Comenzi si asistenta tehnica
Suna acum!

COMANDĂ INSTANT Atomizor Stihl SR 200

Atomizor Stihl SR 200. Specificatii: 27,2cm3; 0,8kW/1,1CP; 10L; 7,8kg. Pulverizator extrem de uşor de numai 7,8 kg. Confort excelent la utilizare datorită construcţiei compacte şi centrului de greutate apropiat de corp. Ideal pentru culturi joase până la înălţime medie de max. 2,5 m. Sistem de start simpla, maner multifunctional pentru o singura mana si manseta de protectie anti-varsare. In dotare de serie cu sita conica, sita de deviatie si sita dubla de deviatie.

STIHL ElastoStart

Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor cu combustie se genereaza varfuri de forte de soc, ce solicita muschii si articulatiile. Elementul de amortizare din manerul de demarare special ElastoStart absoarbe alternativ forta in functie de evolutia compresiunii si o elibereaza din nou. Acest lucru determina un proces de demarare uniform, fara varfuri de forta de soc.

Maner multifunctional

Elementele de comanda ale motorului sunt integrate in acest maner. Ventilul pentru imprastierea continutului se poate actiona comod cu o singura mana. Aceasta are ca efect imprastierea eficienta fara pierderi a substantei de pulverizat.

Robinet pentru controlul atomizării

Operare cu o singură mână. Robinetul este poziţionat convenabil pentru utilizarea cu mâna dreaptă. Opreşte şi porneşte alimentarea cu lichid fără pierdere de soluţie.

Motor cu tehnologie 2-MIX

Consum de combustibil redus cu până la 20% faţă de motoarele convenţionale STIHL în 2 timpi. Cuplu motor ridicat într-o gamă largă de turaţii. Sunt reduse emisiile cu conţinut de combustibil nears, mai puţine emisii dăunătoare şi mai puţină poluare a mediului. Conform cu normele de poluare EU II.
Noul STIHL SR 200 este caracterizat
 
Greutate redusă; Confortabil în utilizare; Rezervor de soluţie de 10 litri cu orificiu mare de umplere; Ideal pentru lucrul între rânduri foarte apropiate; Margine de protecţie în spatele rezervorului de soluţie.
42410112601

Fisa cu date

Capacitatea cilindrica
27.2
Greutatea (kg)
7.8
Nivelul presiunii acustice (db(A))
94
Nivelul puterii acustice (db(A))
104
Motor STIHL (2-MIX/4-MIX)
2-MIX
Sistem antivibratie STIHL
da
Stihl ElastoStart
nu
Sistem de filtrare a aerului cu durata lunga de utilizare
nu
Capacitatea rezervorului (l)
10.0
Valoarea vibratiei (m/s²)
1.5
Debit de aer m³/h
780
Raza pulverizare max. pe orizontala (m)
9.0
Maner multifunctional pentru o mana
da
Functie de imprastiere a pulberilor
nu
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola