• La reducere!
  • -11%

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Curatator cu presiune STIHL RE 120 (turbojet)

49500114540
1.699,00 lei
1.512,11 lei Economiseste 11%
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Curățător puternic de înaltă presiune cu funcții suplimentare. Cap de pompă din aluminiu, motor cu inducție fără perii, set de roți integrat, set de pulverizare cu agent de curățare dozabil, duză rotativă, duză reglabilă cu jet de ventilator cu reglare a presiunii, cuplaj cu eliberare rapidă anti-găurire pe declanșator și instrument, poziție de parcare pentru oprirea pulverizatorului atunci când luarea pauzelor, furtun de înaltă presiune armat cu oțel de 8 m, rezistent și durabil, mâner de transport întărit, pulverizator deosebit de lung cu mâner moale pentru o funcționare convenabilă, mâner telescopic din aluminiu, compartiment de depozitare lateral cu duză integrată și depozitare a cablului de alimentare.

Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 31.07.2024, in limita stocului disponibil

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Curatator cu presiune STIHL RE 120 (turbojet)

Echipare standard:

Duza rotativa

Duză rotativă puternică pentru eliminarea murdăriei încăpățânate de pe suprafețele rezistente la uzură. Mișcarea rotativă combină puterea de curățare a unui jet de creion concentrat cu capacitatea de a curăța suprafețe mari.

Duza cu jet ventilator, presiune reglabila

Duza cu jet ventilator cu reglare a presiunii pentru curatarea rapida si eficienta a diferitelor tipuri de suprafete.

Compartiment practic de depozitare

Compartimentul de depozitare din partea laterală a sculei oferă mai multe opțiuni pentru depozitarea practică și protejată a duzelor și a cablului de alimentare.

Mâner moale

Mâner moale pentru o operare extrem de confortabilă.

Cuplaj cu eliberare rapidă

Cuplajul cu eliberare rapidă, utilizat pentru conectarea furtunului de înaltă presiune la unealtă, facilitează asamblarea și reduce timpul de instalare.

Cârlig de cablu

Cele două cârlige de cablu permit cablului să fie înfășurat și depozitat ordonat și sigur pe unealtă. Cârligul de cablu portocaliu rotativ permite eliberarea întregului cablu dintr-o singură mișcare – a trecut vremea derulării plictisitoare.

Set spray cu agent de curățare cu sistem de măsurare

Setul de pulverizare livrat împreună cu instrumentul de pulverizare face posibilă adăugarea de agent de curățare la jetul de pulverizare pentru a elimina murdăria persistentă. Setul de pulverizare este, de asemenea, ușor de atașat la lancea de pulverizare.

Mâner telescopic din aluminiu

Mânerul telescopic de înaltă calitate de pe spatele uneltei permite transportul convenabil și depozitarea cu economie de spațiu a mașinilor de curățare cu înaltă presiune STIHL.

Motor de inducție

Motorul cu inducție robust, fără perii oferă performanțe superbe și durată lungă de viață.

Pompa de inalta presiune din aluminiu

Pompă de înaltă presiune din aluminiu robustă și durabilă de calitate superioară.

Cuplaj anti-găurire și cu eliberare rapidă

Cuplajul anti-găurire și cu eliberare rapidă facilitează instalarea mașinii de curățare cu înaltă presiune și împiedică încurcarea furtunului de înaltă presiune în timpul lucrului, permițând folosirea întregii lungimi a furtunului.

Mâner de transport

Pe lângă mânerul superior, aparatul de curățat are și un al doilea mâner de transport pe partea inferioară a instrumentului.

Lance de pulverizare rotativa

Lancea de pulverizare rotativă permite reglarea pulverizatorului de mare putere pentru a se potrivi perfect oricăror condiții de lucru.

Poziție stationare

Lancea asamblată poate fi montată pe unealtă atunci când faceți pauze de la lucru și când depozitați pistolul pentru o perioadă mai lungă. Toate uneltele au și un suport pentru depozitarea declanșatorului de înaltă presiune.

Furtun de înaltă presiune armat cu oțel

Furtunul de înaltă presiune este întărit cu oțel, făcându-l foarte durabil și mai durabil.

49500114540

Fisa cu date

Puterea absorbita (kW)
2.1
Greutatea (kg)
19
Tip motor/tip acumulator
cu inductie
Turatie de lucru (rot/min)
2850
Presiune de lucru (bar)
10-125
Presiune maxima (bar)
140
Debit de apa min (l/h)
400-500
Temperatura maxima a apei de alimentare (grade Celsius)
60
Frecventa
50 Hz
Tensiune De Alimentare
230 V
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola