• La reducere!
  • -11%

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Suflanta Stihl SH 56

42410110928
1.798,99 lei
1.601,10 lei Economiseste 11%
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Suflanta Stihl SH 56 - Aspiratorul cu tocator manevrabil SH 56 de la STIHL este ideal pentru indepartarea frunzelor si a resturilor vegetale. Se poate folosi pe suprafete de dimensiuni medii.

Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 31.07.2024, in limita stocului disponibil

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Suflanta Stihl SH 56

Suflanta Stihl SH 56. Specificatii: 27,2cm3, 0,7kW/1,0CP, 5,2kg. Aspirator si suflanta, pentru curățarea suprafețelor de dimensiuni medii. Reglaj continuu al turației, cu duză rotundă si motor 2-MIX.

Pompă manuală de combustibil

Pompa de combustibil manuală transportă combustibil în carburator printr-o simplă apăsare a degetului mare. Astfel se reduce numărul de curse de demaraj după o pauză de funcţionare mai îndelungată a maşinii. Toate motouneltele pentru îngrijirea spaţiilor verzi şi toate suflantele dispun de o pompă de combustibil manuală.

Comenzi monobloc

Elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate în mâner. Mânerul ergonomic cu elementele de comandă este poziţionat deasupra centrului carcasei. Comandarea aparatelor se face simplu şi confortabil, deoarece mâna rămâne pe mâner. Aparatele pot fi purtate după dorinţă, pe dreapta sau pe stânga.

Catalizator (D)

Evacuarea de substanţe nocive la motounelte - cunoscută ca flamură în doi timpi - poate conduce la iritaţii ale ochilor şi mucoaselor utilizatorului, poluând mediul. Catalizatorul elaborat pentru prima oară de STIHL pentru motounelte, cu care STIHL a stabilit repere la nivel internaţional, reduce partea de hidrocarburi din gazul de evacuare cu până la 60%.

Centură de purtare

Chingile STIHL uşurează munca în special în timpul utilizării îndelungate. Acestea oferă o mare libertate de mişcare şi conferă siguranţă la utilizarea aparatului. Chinga STIHL potrivită pentru fiecare model face parte din dotarea de serie.

Ochelari de protecţie

Pentru siguranţa dumneavoastră servesc ochelarii de protecţie de serie. Ochelarii sunt bine ventilaţi şi dispun de o protecţie laterală lată.

42410110928

Fisa cu date

Capacitatea cilindrica cm3
27.2
Greutatea (kg)
5.4
Nivelul presiunii acustice (db(A))
94
Nivelul puterii acustice (db(A))
105
Valoarea vibratie stanga/dreapta
9.1/8.0
Motor STIHL (2-MIX/4-MIX)
2-MIX
STIHL ErgoStart (E)
nu
Pompa de combustibil manuala
da
Stihl ElastoStart
posibilitate de utilare ulterioara (accesoriu)
Duza rotunda/plata
da/posibilitate de utilare ulterioara (accesoriu)
Debit de aer (m cubi/h) la aspirare
710
Capacitatea sacului colector (l)
45
Reglaj continuu al turatiei
da
Sistem de suflare
da
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola