• La reducere!
  • -11%

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Masina de tuns iarba STIHL RM 448.0 TX

63580113435
2.499,00 lei
2.224,11 lei Economiseste 11%
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Mașina STIHL de tuns iarba RM 448 TX pe benzină facilitează îngrijirea rapidă și eficientă, în special a gazonului de dimensiune medie. Cu lățimea de tăiere de 46 cm și reglarea centrală a înălțimii de tăiere cu șase setări de la 25 la 75 mm, este partenerul ideal pentru lucrările de îngrijire a gazonului. 

Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 31.07.2024, in limita stocului disponibil

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Masina de tuns iarba STIHL RM 448.0 TX

Acest model impresionează prin detalii bine gândite: mânerul super moale asigură o manevrabilitate plăcută, iar coşul colector de iarbă de 55 de litri vă facilitează activitatea de grădinărit. Se deschide prin rabatare și oferă un indicator de nivel integrat. RM 448 TX este echipat cu un motor puternic și autopropulsie - perfect dacă doriți să faceți progrese fără efort și rapid atunci când tundeți gazonul. Cu un kit de mulcire adecvat, disponibil ca accesoriu, această mașină de tuns iarbă pe benzină poate fi transformată într-o mașină multifuncțională.

Motor de pornire ușoară (ReadyStart)

Datorită tehnologiei ReadyStart, motorul mașinii de tuns iarba STIHL pe benzină poate fi pornit în mod fiabil, cu un efort minim, atât în timpul pornirii la rece, cât și la cald.

Autopropulsare

Autopropulsarea mașinilor de tuns iarba STIHL asigură impulsul înainte dorit în timpul tunderii. Acest lucru facilitează lucrul, în special pe gazonuri mari și înclinate.

Lama Highlift

Lama highlift asigură un gazon tăiat uniform și asigură umplerea optimă a cutiei de colectare a iarbă. Lama generează un curent puternic de aer în carcasă, ceea ce face iarba să stea în poziție verticală înainte de tăiere și transportă eficient tunsoarele în cutia de colectare folosind un sistem integrat și puternic de flux de aer.

Cutie de colectare a ierbii pliabilă, cu indicator de nivel

Cutia de colectare a iarbă din plastic poate fi deschisă și golită cu ușurință datorită mecanismului său de pliere. Curentul de aer produs în timpul cositului aruncă tunsoarele tăiate în cutia de colectare a iarbă și asigură un grad ridicat de umplere. Datorită paletelor orientate în jos, aerul este ghidat lateral spre sol, împiedicând aruncarea murdăriei în sus. Indicatorul de nivel semnalizează momentul corect pentru golire. Fluxul de aer generat de lamă ridică indicatorul de nivel. Când coșul este plin, fluxul de aer se oprește. Dacă debitul de aer este prea scăzut, indicatorul de nivel revine la starea de repaus și acesta este o indicație pentru a goli cutia de captare. Este necesar un flux de aer optim pentru ca indicatorul de nivel să funcționeze pe deplin. Influențele externe, cum ar fi iarba umedă, densă sau înaltă, înălțimea scăzută de tăiere, contaminarea etc. pot afecta fluxul de aer și performanța indicatorului de nivel.

Roți ușor de rulat

Roțile ușor de rulat ale mașinilor de tuns iarba STIHL sunt extrem de robuste și rezistente la uzură. Acestea au fost echipate cu un model de tracțiune și un model de rulare cu stabilitate direcțională pentru manevrare fără efort și menținere perfectă a liniei în timpul cosirii.

Prindere super moale

Manevrarea deosebit de ergonomică și plăcută este asigurată de prinderea foarte moale a mașinii de tuns iarba STIHL.

Mânere de transport

Această mașină de tuns iarba STIHL este echipată cu mânere de transport pentru a face transportul simplu și încărcarea ușoară. Mânerele de transport sunt potrivite și ca puncte de fixare pentru fixarea mașinii de tuns iarba cu o curea în timpul transportului.Dispozitive de prindere rapidă QuickFix Dispozitivele de prindere QuickFix pot fi folosite pentru a fixa sau elibera fără efort ghidonul mașinii de tuns iarba STIHL. Acest lucru permite mașinii de tuns iarba să fie pliată în mod compact sau pregătită pentru acțiune fără a folosi unelte.

Carcasă din polimer

Carcasa din polimer extrem de ușoară combină rezistența ridicată și robustețea împotriva forțelor, căldurii și radiațiilor UV.

Ghidon reglabil pe inaltime

Ghidonul poate fi setat în mai multe poziții pentru a se potrivi înălțimii corpului. Această reglare individuală a înălțimii asigură o tunsoare confortabilă și ergonomică a gazonului, fără a afecta în niciun fel stabilitatea sau manevrabilitatea mașinii de tuns iarba STIHL.Reglare centrală a înălțimii de tăiere Reglarea centrală a înălțimii de tăiere este încărcată cu arc, ceea ce facilitează setarea înălțimii de tăiere dorite în mai multe setări. Înălțimea curentă este indicată de o scară.

Funcția de mulching

În timpul mulcirii, lama de mulci maruntește iarba cosită înainte ca aceasta să cadă înapoi în gazon ca îngrășământ nutritiv. Și cu kitul de mulcire adecvat disponibil ca accesoriu opțional pentru această mașină de tuns iarba, mașina poate fi, de asemenea, transformată într-o mașină de tuns iarbă.

63580113435

Fisa cu date

Greutatea (kg)
26.0
Nivelul puterii acustice (db(A))
96
Suprafata de tundere gazon de pana la...m²
1.200
Latime de taiere (cm)
46
Inaltime de taiere (mm)
25-75
Cos de colectare iarba (l)
55
Factor de incertitudine nivel de presiune acustica Kpa (dB(A))
2
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola