• La reducere!
  • -11%

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Masina de tuns iarba STIHL RM 443.1

63380113406
1.949,00 lei
1.734,61 lei Economiseste 11%
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Mașina de tuns iarba pe benzină STIHL RM 443 cu o lățime de tăiere de 41 cm este ideală pentru grădinarii ocazionali care își doresc o tundere și manevrare agilă și rapidă pe suprafeţele de gazon de dimensiuni medii.

Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 31.07.2024, in limita stocului disponibil

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Masina de tuns iarba STIHL RM 443.1

Dispune de detalii practice, cum ar fi un coş de colectare a ierbii ușor de golit, cu indicator de nivel, precum și dispozitive de prindere QuickFix. Un gazon tuns precis este asigurat de reglarea centrală a înălțimii de tăiere cu șase setări. Dacă doriți să și mulciți peluza folosind RM 443, această mașină de tuns iarba pe benzină poate fi transformată și într-o mașină multifuncțională, cu kitul de mulcire adecvat disponibil ca accesoriu.

Carcasa polimer

Carcasa pentru mașini de tuns iarba STIHL și scarificatoare sunt fabricate din înaltă calitate, rezistent la impact, rezistent la căldură și rezistent la raze UV.

Roți din 2 componente

Roțile din 2 componente asigura conform la transport si utilizare, rezistență la rulare și ușor de împingere.Indicator de nivel Toate dispozitivele de tuns iarba STIHL detin un indicator de nivel ce este integrat în dispozitivul de colectare a ierbii. Aceasta semnalează momentul corect de golire.

Cuţit în formă de morişcă

Cuţitul tip morişcă produce în carcasa aerodinamică un curent de aer puternic, care îndreaptă iarba înainte de tăiere şi suflă iarba tăiată în coşul colector prin sistemul de dirijare a aerului integrat. Un tablou frumos şi o bună eficienţă de tăiere şi colectare sunt garantate.

Cutite multiple (dotare ulterioara)

Cu cuţitul multifunţional cu formă specială iarba este tăiată în trepte şi mărunţită în carcasă în particule fine. Când coşul de colectare a ierbii este suspendat, cositoarele multifuncţionale STIHL lucrează ca sisteme de colectare a ierbii, la utilizarea de material vegetal carcasa cositoarei este închisă iar particulele fine cad înapoi în stratul vegetal de iarbă.

63380113406

Fisa cu date

Greutatea (kg)
23.0
Nivelul puterii acustice (db(A))
94
Suprafata de tundere gazon de pana la...m²
1.200
Latime de taiere (cm)
41
Inaltime de taiere (mm)
25-75
Cos de colectare iarba (l)
55
Factor de incertitudine nivel de presiune acustica Kpa (dB(A))
2
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola