• La reducere!
  • -11%

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Masina de tuns iarba RM 443.1 T

63380113416
2.299,00 lei
2.046,11 lei Economiseste 11%
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Cu o lățime de tăiere de 41 cm, mașina de tuns iarba STIHL RM 443 T este ideală pentru grădinarii ocazionali care își doresc o manevrare agilă și rapidă. În special pe gazon de dimensiuni medii, angrenajul său cu o viteză pentru mai puțin efort, asigură o tundere rapidă. Detaliile bine gândite, cum ar fi mânerul super moale și roțile cu rotire uşoară oferă o manevrabilitate confortabilă.

Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 31.07.2024, in limita stocului disponibil

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Masina de tuns iarba RM 443.1 T

Pe această mașină de tuns iarba, indicatorul de nivel de pe coşul de colectare a ierbii vă arată când a venit momentul să goliți coşul. Pentru ușurință de lucru, coşul din plastic de colectare a ierbii este ușor de deschis și de golit, datorită unui mecanism rabatabil de deschidere. Reglarea centrală a înălțimii de tăiere poate fi ajustată la înălțimea dorită a gazonului în șase setări. Dacă doriți să și mulciți peluza folosind RM 443 T, această mașină de tuns iarba pe benzină poate fi transformată și într-o mașină multifuncțională, cu kitul de mulcire adecvat, disponibil ca accesoriu.

Motor de pornire usoara (ReadyStart)

Datorita tehnologiei ReadyStart, motorul masinii de tuns iarba STIHL poate fi pornit in siguranta, cu un efort minim, atat la pornirea la rece cat si la cea calda.

Lame de ridicare

Lama de ridicare asigura un gazon taiat uniform si asigura o umplere optima a cutiei de captatoare de iarba. Lama genereaza un curent puternic de aer in carcasa, ceea ce face ca iarba sa stea in pozitie verticala inainte de a taia si transmite in mod eficient taieturile in cutia de captatoare folosind un sistem integrat si puternic de curgere a aerului.

Placuta cu captator de iarba cu indicator de nivel

Cutia de captatoare de iarba din plastic poate fi usor deschisa si golita gratie mecanismului sau de pliere. Curentii de aer produsi in timpul cositului sufla taieturile in cutia de captatoare de iarba si asigura un grad ridicat de umplere. Datorita paletelor orientate in jos, aerul este ghidat lateral spre sol, impiedicand murdarirea. Indicatorul nivelului semnalizeaza timpul corect pentru golire.

Roti usor de rulare

Rotile usor de rulare ale masinilor de tuns iarba STIHL sunt extrem de robuste si durabile. Acestea au fost echipate cu un model de tractiune si un sablon de rulare stabil pentru directia de deplasare pentru manevrare usoara si o mentinere perfecta a liniei in timpul cositului.

Maner super-moale

Manipularea deosebit de ergonomica si placuta este asigurata de prinderea super-moale a masinii de tuns iarba STIHL.

Manerele de transport

Aceasta masina de tuns iarba STIHL este echipata cu manere de transport pentru a face transportul simplu si incarcarea usoara. Manerele de transport sunt potrivite si ca puncte de fixare pentru fixarea masinii de tuns iarba cu o curea in timpul transportului.

Dispozitive de prindere rapida QuickFix

Dispozitivele de prindere QuickFix pot fi utilizate pentru a fixa sau elibera fara efort manerul masinii de tuns iarba STIHL. Acest lucru permite ca masina de tuns iarba sa fie pliata compact sau pregatita pentru actiune fara a folosi unelte.Carcasa din polimerCarcasa polimerilor extrem de usoara combina rezistenta ridicata si robustetea impotriva fortelor, a caldurii si a radiatiilor UV.

Inaltimea reglabila a ghidonului

Ghidonul poate fi pozitionat in mai multe pozitii pentru a se potrivi inaltimii corpului. Aceasta ajustare individuala a inaltimii asigura cosirea gazonului confortabila si ergonomica, fara a afecta in nici un fel stabilitatea sau manevrabilitatea masinii de tuns iarba STIHL.

Reglarea inaltimii de taiere centrala

Reglarea centrala a inaltimii de taiere este incarcata cu arc, ceea ce face usor sa setati inaltimea de taiere dorita in mai multe setari. Inaltimea curenta este indicata de o scala.

63380113416

Fisa cu date

Greutatea (kg)
25.0
Nivelul puterii acustice (db(A))
94
Suprafata de tundere gazon de pana la...m²
1.200
Latime de taiere (cm)
41
Inaltime de taiere (mm)
25-75
Cos de colectare iarba (l)
55
Factor de incertitudine nivel de presiune acustica Kpa (dB(A))
2
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola