• La reducere!
  • -11%

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Robot de tuns iarba STIHL RMI 422.2

63010121403
4.999,00 lei
4.449,11 lei Economiseste 11%
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Dacă doriţi să tăiaţi suprafeţe de gazon de mici dimensiuni până la medii, complet automatizat, robotul de tuns gazon STIHL RMI 422 iMOW® este soluţia practică. Unitatea de tăiere este acţionată de un acumulator integrat litiu-ion. În timpul tăierii, gazonul este scurtat foarte puţin, astfel încât bucăţile mici de iarbă tăiată sunt reintroduse pe gazon sub formă de nutrienţi naturali valoroşi şi fertilizatori. Aceştia menţin densitatea şi sănătatea gazonului. Folosind setarea de reglare a înălţimii de tăiere, gazonul Dumneavoastră este tăiat cu precizie la înălţimea dorită, datorită funcţiei de adaptare a vitezei în pantă chiar şi pe teren denivelat cu grad de înclinare de până la 35 %.

Promotie valabila in perioada 01.03.2024 - 31.07.2024, in limita stocului disponibil

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Robot de tuns iarba STIHL RMI 422.2

Carcasa rezistentă protejează iMOW®-ul de obstacole şi intemperii. Senzorii integraţi detectează contactul cu obiecte şi iniţiază schimbarea direcţiei robotului de tuns iarbă iMOW®.

Utilajul compact poate fi programat şi organizat doar în câţiva paşi prin intermediul consolei de control. Utilizând planul interactiv de tăiere, intervalul orar în care să fie operaţional robotul de tuns gazon poate fi stabilit pentru fiecare zi. În aceste intervale orare în care robotul este activ, acesta determină automat cele mai bune momente de tăiere pentru a obţine un rezultat optim.

Pentru instalare este necesar un kit de instalare.

Roboţii STIHL iMOW® de tuns iarbă sunt în conformitate cu toate standardele de siguranţă în vigoare. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere că robotul de tuns iarba iMOW® nu este o jucărie. În timpul intervalelor în care este activ iMOW®-ul copii, trecătorii şi animalele trebuie ţinuţi la distanţă de zona în care acesta activează. Vă rugăm să consultaţi instrucţiunile de utilizare pentru informaţii suplimentare.

Echipare standard

Capota mobila: 

Capota mobilă cu senzori protejează robotul cositor STIHL iMOW® de vreme și obstacole. Dacă robotul de tuns iarba iMOW® se confruntă cu un obstacol în timpul tunderii automate, senzorii integrați în capota mobilă detectează contactul cu obiectul de pe gazon și inițiază o schimbare de direcție.

Ecran LCD luminos:

Panoul de control este integrat în carcasa robotului de tuns iarba STIHL iMOW® și are un afișaj LCD mare. Oferă o modalitate deosebit de intuitivă de înregistrare a tuturor setărilor, precum și o modalitate de a vizualiza toate funcțiile și datele de performanță ale mașinii de tuns iarba automată. Ecranul luminos, cu contrast ridicat, este ușor de citit chiar și în lumina soarelui.

Protectie integrala: 

Robotul de tuns iarba STIHL iMOW® este echipat cu diverși senzori. De îndată ce cineva încearcă să o ridice în timp ce tunde, se oprește. În plus, mașina de tuns iarba automată poate fi protejată cu un cod PIN. Dacă este configurat astfel încât să poată fi operat doar prin introducerea unui PIN, este protejat împotriva utilizării neautorizate. La toate modelele C, iMOW®.

Echipament standard:

Echipamentul standard al mașinii de tuns robot STIHL iMOW® include mașina, stația de andocare, patru cuie pentru fixarea stației de andocare la sol, precum și o riglă iMow ca ajutor pentru așezarea sârmei perimetrale. De asemenea, este necesar un kit de instalare pentru a instala robotul de tuns iarba iMOW®.

Statie de andocare:

Stația de andocare este inclusă în echipamentul standard al cositoarei robot STIHL iMOW®. Este atât casa mașinii de tuns robot, cât și locul unde își încarcă bateria. În același timp, este punctul de plecare pentru fiecare operațiune de cosire. La conducere, mașina de tuns iarba automată este ghidată de semnalul transmis de firul perimetral de la marginea gazonului. Acest semnal este alimentat prin stația de andocare. Dacă plouă sau bateria se descarcă în timpul cositului, robotul de tuns iarba iMOW® se întoarce în mod independent la stația de andocare și își reîncarcă bateria. Datorită sistemului său inteligent de încărcare, iMOW® decide independent dacă este necesară o încărcare rapidă din cauza unei alte operațiuni iminente de cosire sau dacă bateria trebuie încărcată mai ușor în modul normal. Stația de andocare poate fi amplasată în interiorul sau în afara zonei de gazon.

Punte de cosit mulching:

Lama de mulcire robustă a robotului de tuns iarba STIHL iMOW® asigură un model de tăiere precis chiar și cu creșterea mai mare a ierbii. Direcția sa de rotație se schimbă automat de fiecare dată când lama se oprește. Aceasta înseamnă că lamele mașinii de tuns iarba automată se uzează uniform. Este amplasat împreună cu discul de curățare într-o punte de cosit. Lama poate fi schimbată fără a fi nevoie de unelte.

Offset intoarcere statie de andocare:

În mod implicit, robotul de tuns iarba iMow se întoarce acasă la stația de andocare de-a lungul firului perimetral. Dacă este necesar și în funcție de starea marginii zonei de cosit, iMOW® se poate deplasa și la stația de andocare cu un decalaj alternativ la firul perimetral.

Panou de control:

Panoul de control cu afișaj integrat și luminos este utilizat pe toate mașinile de tuns robot STIHL iMOW® pentru o configurare ușoară și afișare rapidă a informațiilor despre mașină. Afișajul cu contrast ridicat înseamnă că panoul de control poate fi folosit și în lumina soarelui. Panoul este montat încastrat în carcasa mașinii de tuns iarba automată.

Unitate de tuns robot iMow®:

Mașinile de tuns robot STIHL iMOW® dispun de o unitate care le permite să tundă terenul deluros cu o calitate constantă. RMI 422 poate face față pantelor de până la 35%, în timp ce celelalte mașini de tuns iarba automate din seria RMI 4 pot face față unei pante de până la 40%.

Acces mobil prin aplicatie:

Aplicația iMow transformă o mașină de tuns robot STIHL iMOW® într-un sistem de grădină inteligent independent. Meniul intuitiv al aplicației poate fi accesat prin smartphone sau tabletă, ceea ce înseamnă că multe setări de cosire pot fi efectuate nu numai direct pe mașină, ci și în timpul mișcării. Aplicația gratuită iMOW®* oferă o imagine de ansamblu în timp real a funcțiilor centrale și a datelor de performanță. Folosind planul interactiv de cosire, pot fi definite ferestre de timp pentru fiecare zi în care robotul de tuns iarba iMOW® funcționează flexibil și independent și își încarcă bateria. Datorită senzorului de ploaie integrat și primirii de prognoze meteo online, mașina de tuns iarba automată tunde numai în condiții meteorologice adecvate. Folosind localizarea GPS, locația curentă poate fi, de asemenea, vizualizată și o zonă dorită poate fi definită ca locație preferată de cosit la o anumită oră. * Cerințele tehnice pentru utilizarea aplicației iMow pot fi găsite la: https://web.imow.stihl.com/systems

Viteza adaptiva a pantei:

Folosind funcția de viteză adaptivă a pantei, robotul de tuns iarba STIHL iMOW® își adaptează viteza pe terenuri denivelate. Senzorul de înclinare integrat analizează în mod constant înclinarea mașinii de tuns iarba automată și sincronizează propulsia acesteia.

Plan dinamic de cosire:

Folosind planul interactiv de cosit al mașinii de tuns iarba robot STIHL iMOW®, pot fi definite ferestre de timp individuale în care mașina poate fi în funcțiune pentru fiecare zi. În acești timpi activi, mașina de tuns iarba automată determină automat momentele optime de tuns pentru un rezultat optim. Dacă trebuie să întrerupă cosirea din cauza ploii, de exemplu, va ajunge automat mai târziu în intervalul de timp specificat. Planul dinamic de cosire poate fi apelat și activat prin intermediul panoului de control sau convenabil prin aplicația iMOW®*. * Cerințele tehnice pentru utilizarea aplicației iMow pot fi găsite la: https://web.imow.stihl.com/systems

Roti cu model de tractiune:

Roțile cu rulare lină cu model de tracțiune asigură că robotul de tuns iarba STIHL iMOW® se mișcă cu o precizie și mai mare. Mai ales pe gazonul deluroase cu un gradient de până la 40% și creșterea de iarbă mai densă. Roțile călcate de rulare ale mașinii de tuns iarba automată se autocurăță.

Click link manual de utilizare

63010121403

Fisa cu date

Puterea (kW/CP)
60 W
Greutatea (kg)
9
Nivelul puterii acustice (db(A))
60
Suprafata de tundere gazon de pana la...m²
800
Latime de taiere (cm)
20
Inaltime de taiere (mm)
20-60
Tip motor/tip acumulator
Acumulator
Panta maxima (%)
35
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola