• La reducere!
  • -11%

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot conţine mici inadvertenţe, pot fi modificate de către producator făra preaviz sau pot conine erori de operare. Ele pot fi modificate fra inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Scarificator electric Stihl RLE 540

62900115610
2.499,00 lei
2.224,11 lei Economiseste 11%
cu TVA
Pret valabil doar online
Vezi detalii

Scarificator electric Stihl RLE 540. Specificatii: 230V; 1.600W; 28kg. Scarificatorul electric este ideal pentru îngrijirea peluzelor mai mici, unde puterea electrică este alegerea practică. Combină un motor electric puternic, dar liniștit, cu o unitate de scarificare eficientă, a gazonul pe o lățime de lucru de 38 cm.

Termen de livrare: maxim 5 zile lucratoare

Comenzi si asistenta tehnica
Cantitate

COMANDĂ INSTANT Scarificator electric Stihl RLE 540

Scarificator electric Stihl RLE 540. Specificatii: 230V; 1.600W; 28kg. Scarificatorul electric este ideal pentru îngrijirea peluzelor mai mici, unde puterea electrică este alegerea practică. Combină un motor electric puternic, dar liniștit, cu o unitate de scarificare eficientă, a gazonul pe o lățime de lucru de 38 cm. Adâncimea de lucru este reglată în mod convenabil folosind un întrerupător rotativ pe ghidon. Roțile ușor de rulat cu calea de rulare și urmărirea lor antislip contribuie, de asemenea, la aerarea gazonului extrem de confortabilă și eficientă. Datorită ergonomiei echilibrate a ghidonului, puteți orienta scarificatorul cu ușurință chiar și prin curbe strânse. Eliberarea integrată a cablului la priza scarificatorului asigură conectarea sigură a cablului atunci când lucrați. Carcasa  sa de polimer este ușoară și rezistentă la sarcinile care apar. Pentru a transporta scarificatorul electric, ridicați pur și simplu unitatea de scarificare folosind pârghia.

Cilindru de aerare

Cilindrul de aerare îndepărtează mușchiul de suprafață și cu ghearele sale, fără a face tăieturi în gazon. Poate fi folosit pe modelul STIHL RLE 240 în loc de unitatea de scarificare. Poate fi instalat folosind instrumente standard.

Unitate de scarificare

Unitatea de scarificare a scarificatoarelor de gazon STIHL este echipată cu lame robuste și fixe. Lamele ascuțite aerisesc efectiv gazonul.

Adaptarea adâncimii de lucru

Adâncimea de lucru a lamelor poate fi reglată în șase etape utilizând mânerul rotativ în formă de ergonomie de pe carcasă. Atât unitatea de scarificare, cât și rola de aerare a scarificatoarelor de gazon STIHL pot fi adaptate pe teren și pot fi coborâte sau ridicate cu ajutorul comutatorului rotativ.

Roți ușoare de rulare

Roțile ușoare de rulare ale scarificatoarelor de peluză STIHL sunt echipate cu un model de tracțiune și stabilitate direcțională a benzii de rulare. Acest lucru face ca scarificatoarele să fie ușor de manevrat în timpul aerării gazonului și le conferă o bună prindere.

Mâner de transportat

Carcasa scarificatorului de gazon STIHL are un mâner integrat pentru transport. Poate fi folosit pentru a înclina sau încărca mașina cu ușurință. Mânerul de transport acționează de asemenea ca un dispozitiv de protecție împotriva impactului și protejează carcasa scarificatorului atunci când utilajul intră în contact cu obstacolele de pe gazon.

Carcasă din polimer

Carcasa polimerică a scarificatoarelor de gazon STIHL este realizată dintr-un polimer deosebit de robust. Materialul este rezistent la impact, precum și căldură și UV.

Ghidon pliabil

Datorită ghidonului pliabil, scarificatoarele de gazon STIHL pot fi ușor curățate și depozitate compact.

Tensiunea ușoară a cablurilor integrate

Soluția integrată a tensiunii cablurilor fixează bine cablul prelungitor la combinația comutator / ștecher pe scarificatoarele electrice de gazon STIHL, împiedicând astfel deteriorarea cablului.

62900115610

Fisa cu date

Greutatea (kg)
28.0
Nivelul presiunii acustice (db(A))
72
Nivelul puterii acustice (db(A))
89
Suprafata de tundere gazon de pana la...m²
800
Cos de colectare iarba (l)
posibilitate de echipare ulterioara (accesorii)
Factor de incertitudine K (m/s²)
0.98
Valoare vibratii ahw (m/s²)
1.95
Factor de incertitudine nivel de presiune acustica Kpa (dB(A))
2
Latime de lucru (cm)
38
Domeniul adancimii de lucru (mm)
25, reglabil in 6 trepte
Putere nominala (W)/turatie nominala (Rot/min)
1.600/2.840
Reglarea adancimii de lucru de la maner
da
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te acum! sau Reseteaza parola